TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNİZ İLERİ BİR TARİHE ERTELENMİŞTİR

TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNİZ İLERİ BİR TARİHE ERTELENMİŞTİR

Bugün Adana İlinde meydana gelen terör saldırısından dolayı İlçemizde İçişleri Bakanımız Sn Süleyman soylunun katılımlarıyla yapacak olduğumuz açılışımız ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Sürmene Belediyesinin Hizmetlerinin Toplu Açılışının yapılacağı Açılış Töreni İleri bir tarihe ertelendi. Sürmene'de Bugün saat 13.00'da yapılacak olan Toplu Açılış Törenine katılacak olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yurt dışında Erbap Operasyonunda şehitlerin olması ve Adana'da sabah saatlerinde valilik Önündeki patlama sonrasında şehitlerimizin olması sonucu Tören İleri bir tarihe ertelendi. BAŞKAN RAHMİ ÜSTÜN 

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Öncelikle Adana Valiliğimizin Önündeki Patlamayı şiddetle kınıyorum Şehitlerimize Allah'tan Rahmet acılı ailelerine ve Türk Ulusuna Başsağlığı dilerken yaralılara ise şifa diliyorum. Üstün Erbap Operasyonunda şehit düşen Askerlerimize de Alla'tan Rahmet diliyorum mekanları cennet olsun. Üstün ,Sayın bakanımız Süleyman Soylu Açılış Töreninin ilerki bir tarihe ertlenmesini istedi bizde aynısını yaptık Önemli olan Ülkemizin bekası ,biz törenimizi durum müsait olunca ilerki bir tarihte yine yaparız Sayın Bakanımız Süleyman Soylu'dan Allah Razı olsun Sürmenemize hizmetleri yapmamaızda hep yanımızda oldu ,Sürmene Halkı bu hizmetleri Kullanıyor kendisine şükranlarımızı bildiriyoruz. Üstün Durumlar normale dönünce inşallah Açılış Törenimizi daha güzel bir şekilde yaparız.