TERÖRE LANET MİTİNGİ

Türk Kızılayı Sürmene Şubesinin organize ettiği Teröre Lanet ve Şehide saygı mitingine Belediye Başkanımız Rahmi Üstün katılarak destek verdi.

İlçemiz  Cumartesi gecesi İstanbul Vadafone Arena yakınlarında Görevden dönen Çevik Kuvvet Şubesi Ekiplerine Bomba yüklü araçla saldırıp 30'u polis 39 kişi yaşamını yitirmesine 160 Kişininde Yaralanmasına sebep olan Kanı Bozuk Şerefsizlerin yapmış olduğu eylemi protesto yürüyüşü ve akabinde basın açıklaması yapıldı.

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'ünde katılarak bir fiil destek verdiği etkinliğe AK Parti Sürmene Gençlik Kolları ve Kızılay Sürmene Gençlik Kolları tam destek verdi. Sürmene Kızılay Gençlik Kollarının tertiplediği Protesto Yürüyüşüne Kızılay Gençlik Kolları düzenledi.