CANLI YAYINDA YANITLADI

Belediye Başkanımız Rahmi ÜSTÜN sizinde dikili bir ağaciniz olsun Cumartesi akşamı Çamburnu da çıkan orman yangınında herkes sosyal medyaya yazdı çizdi klavye kahramanlığı gösterdi. Belediye Başkanımız Rahmi Üstün'den cevap gecikmedi. Sosyal medyada yorum yapan hemşehrilerim sizinde dikili bir agaciniz olsun buyurun gelin Sürmene de misafirimiz olur Sürmene pide mızı yiyin sonrada cam agacinizi dikin bende Belediye Belediye Başkanı olarak sizin adınızı o ağaçlara yazalım yıkıcı değil yapıcı olalım dedi.

Belediye Başkanımız Rahmi ÜSTÜN sizinde dikili bir ağaciniz olsun