TRABZON ULUSLARARASI FİLİM FESTİVALİ SÜRMENEDE

Trabzon Uluslararası Film Festivali 16 Ağustos'ta Trabzon Meydan Parkından Yürüyüş Korteji İle Başladı ,bu akşam Sürmene Sanat Sokağında devam etti. Sürmene Sanat Sokağında Muhteşem kalabalığın seyre doyamadığı Tuffest'in organize ettiği Sinan Yılmaz Konseri Sürmene Halkını coşturdu. Sürmene Sanat Sokağına Toplanan Binlerce Sürmeneli Trabzon Uluslar Arası Film Festivaline sahip çıktı. Sanat Sokağında Düzenlenen Trabzon Uluslar Arası Film Festivali Şölenine Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün,TUFFEST Başkanı Dursun Çağlayan, Sürmene Jandarma Komutanı Halis Doğan,Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü Orhan Kahveci,Sürmene Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Revi, Sürmenespor Başkanı Orhan Tuncer,Sürmene Spor İlçe Müdürü Kağan Seymen,Belediye Meclis Üyeleri,Mahalle Muhtarları Binlerce Sanat sever Vatandaşlar katıldı. Festivalin Sunuculuğunu ise Sürmeneli İsmail Kılıç Yaptı .