BAŞKAN ÜSTÜN'DEN TOKİ MÜJDESİ

BAŞKAN ÜSTÜN'DEN YEMİŞLİ MAHALLESİNE TOKİ MÜJDESİ

Trabzon Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Sürmene'nin çehresini değiştirecek Yemişli kentsel dönüşüm Projesinin ilk dilimini onaylattı. Ankara'da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya gelen Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Soylu'dan TOKİ Projesine yardımcı olmasını istedi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Başkan Üstün'ün bu isteğine hemen cevap verdi . TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı arayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'ün söylemiş olduğu Yemişli Kentsel Dönüşüm Projesine destek istedi bu çağrıya olumlu cevap veren TOKİ Başkanı Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'ün hayallerim dediği Yemişli Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ilk etabı olan 25.000 M2 Lik Bölümünün Yapılmasını kabul etti.
Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Ankara'dan Trabzon Sürmene'ye mutlu bir şekilde hayallerim dediği bir projenin ilk etabının onaylanması ile dönmüş oluyor. Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün TOKİ'den Projemizi aldık üzerinde Meclis Üyesi arkadaşlarımla bir görüşme yaptıktan sonra onaylayıp TOKİ'ye vereceğiz ve ilk etabın ihale süreci başlamış olacak . Üstün TOKİ ile yaptığımız kentsel dönüşüm anlaşmasına Göre ilk etap Yemişli sahil kesimi ilk iki caddeden başlayacak dedi. Başkan Rahmi Üstün ilk etabın peşinden hemen ikinci etap başlayacak olup halkımız hiç bir şekilde mağdur edilmeyecektir. Üstün son teknoloji Sağlam Yaşanabilir bir kent olmak için elimizden geleni yapacağız Yemişli Mahallesi halkımızı daha mutlu ve yüzü gülen sağlıklı bir yaşama kavuşturacağız Üstün Halkımıza söz vermiştik verdiğimiz sözleri Sayın Bakanımız Süleyman Soylu ve TOKİ Başaknımız sayın Mehemet Ergün Turan'ın katkıları ile yerine getirmiş olduk Allah bu günü bize gösterdi Şükürler olsun Daha yaşanabilir Sürmene için elimizden geleni yapacağız Başkan Üstün süprizleri bekleyin daha bitmedi diyerek kapıyı aralık bıraktı .