Türkiye Birinciliği Sürmene'nin

Türkiye Birinciliği Sürmene'nin

Belediye Başkanı Rahmi Üstün Atletizmde Türkiye Şampiyonu olan Sürmene Yardımlaşma Vakfı Özel Eğitim Okulu Öğrencilerini Altınla ödüllendirdi.

Sürmene Yardımlaşma Vakfı Özel Eğitim Uygulama Okulu 03-06 Nisan 2016 tarihleri arası Kırıkkalede yapılan Atletizm ve Masa tenisi branşlarında Atletizm Türkiye birinciliği ve Masa Tenisi birinciliği, ikinciliği ve üçüncülüğü alarak İlçemize gurur getirmiştir. Derecede Ödül alan öğrencilerimizi Belediye Başkanımız Rahmi Üstün altın vererek ödüllendirdi.

Okul Sporları Kapsamında bu yıl ilk defa düzenlenen Özel Sporcular Atletizm, Masa Tenisi, Yüzme branşlarında Türkiye Şampiyonası yapıldı.

03 – 06 Nisan 2016 tarihleri arasında KIRIKKALE'de yapılan Otistik ve Down Sendromlu Sporcuların yarıştığı müsabakalarda birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.  Kırıkkale Üniversitesi Atletizm Pisti, 17 Ağustos Spor Salonu ve Başpınar Olimpik Yüzme Havuzunda yapılan müsabakalara 30 ilden toplam 215 sporcu katıldı.

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı konuşmada;  03 – 07 Nisan 2016 Tarihleri Arasında Düzenlenen  Atletizm – Yüzme Ve Masa Tenisi Okul Sporları Özel Sporcular Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına 30 ilden toplam 215 sporcu katıldığını belirten Ünlü; Sporcu ve Antrenörleri Kırıkkale’de görmenin güzelliğini yaşıyoruz. "spor yapan her birey, her spor branşı bizim için çok önemlidir. Ülkemizde son yıllarda engelli vatandaşlarımızın toplumla iç içe olması için çok önemli çalışmalar yapılıyor. Şu anda bunun güzel sonuçlarını alındığını dile getirdi.