MARGO HÜSEYİN ADLI BALIKÇI GEMİSİ DENİZE İNDİRİLDİ

Başaran Gemi Sanayi'nin yerli ürün, yerli üretim mantalitesiyle Ergün Kardeşler Balıkçılık için ürettiği Margo Hüseyin adlı gemiyi, Trabzon Valimiz Sayın Yücel Yavuz, Sürmene Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Üstün ve Sürmene Kaymakamımız Sayın Mehmet Alper Çığ'ın da katılımlarıyla bugün denize indirildi. 50 metre uzunluğa, 17 metre genişliğe sahip olan 960 grossluk balıkçı gemisi Türkiye'nin en büyüğü ve en yenisi olarak da literatüre geçmiş oldu. 18 milyon Türk Lirasına mal edilen gemi, 2002 yılından bu yana Başaran Gemi Sanayi'nin üretmiş olduğu 111. gemi oldu. Yüzün üzerinde işçiye istihdam sağlayan Başaran Gemi Sanayi'ye ve Sürmene Tersanemizdeki tüm üreticilerimize, sanayicilerimize ilçemize kattıkları değer için teşekkür eder, kendilerine başarılar dileriz.