SÜRMENE'DE ENGELLER AŞILIYOR

Belediye Başkanımız Rahmi Üstün İlçemiz Müftülüğünün organize ettiği Sürmene Yardımlaşma Vakfı Özel Eğitim Uygulama Okulu Öğrencilerine spor ayakkabı dağıtım programına katıldı.

Trabzon Sürmene Yardımlaşma Vakfı Özel Eğitim Uygulama Merkezinde Hayırsever İşadamı Ahmet Karaman tarafından Otistik Öğrencilere Ayakkabı hediye edildi. Sürmene Din Görevlileri Derneği'nin organizesinde yapılan törene Sürmene Kaymakamı Oktay Erdoğan,Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün,Sürmene Müftüsü Abdil Celil Çakar ,Sürmene Milli Eğitim Müdürü Orhan Kahveci,Sürmene Kapalı spor Salonu Müdürü Dursun Kartal ,Özel Eğitim Okulu Müdürü Ziya sekban ,Din Görevlileri Derneği Başkanı Ali İhsan Karaman ,Öğretmenler ve Velilerinin katıldığı Törende Minik Yüreklere hediyeler taktim edildi.