KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Kıymetli Hemşerilerim,

​Sizlerin de bildiği gibi bayramlar, aziz milletimiz için sevgi, saygı, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının pekiştiği, iyi niyet duygularımızın daha da canlandığı, dargınlık ve kırgınlıkların bir kenara bırakılarak unutulduğu özel günlerdir.

 

​Millet olarak dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerine tarihimizin her alanında rastlamaktayız. Yetimi, öksüzü, fakiri, kimsesizi, yaşlıyı her zaman bağrına basmış bir toplumun fertleri olarak, manevi duyguların yoğunlaştığı bu günlerde yardımsever Trabzon halkının; kimsesiz ve yardıma muhtaçlardan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyeceklerine yürekten inanıyorum.

​Bu vesile ile paylaşma ve yardımlaşma ruhunun en yoğun yaşandığı Kurban Bayramı’nı en iyi şekilde değerlendirmeli ve bu kıymetli günlerin bize getirdiği huzur ortamının değerini iyi bilmeliyiz.  Kötülüklerden ve olumsuz düşüncelerden uzak durarak iyiliği ve doğruluğu bir yaşam düsturu olarak benimseyip yaşamalıyız.

 

​Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, bayram günlerinin sevinçlere, mutluluklara vesile olmasını diliyor, tüm halkımızın sevdikleri ile birlikte sağlık, huzur ve esenlik dolu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.

Rahmi ÜSTÜN Sürmene Belediye Başkanı