KERMES AÇILIŞI

İlçemiz Yakup Kalafatoğlu Okul Aile Birliğinin Organize ettiği Kermesin açılışına İlçemiz Kaymakamı Oktay Erdoğan, Belediye Başkanımız Rahmi Üstün, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Belediye Başkan Yrd., İlçemiz Müftüsü ve çok sayıda davetli katıldı.kermes Pazartesi, Salı ve Çarşamba gününe kadar Sürmene Eczane Karşısında devam edecektir.

Sürmene Yakup Kalafatoğlu Okul Aile Birliği Eğitime atkı sağlamak için Sürmene Çarşı Mahallesinde kermes Düzenledi. Sürmene Yakup Kalafatoğlu Okul Aile Birliğinin Organize ettiği Kermesin açılışına Sürmene Kaymakamı Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Belediye Başkan Yrd. İbrahim SEDEF, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Kahveci, İlçe Müftüsü Abdulcelil Çakar ve çok sayıda davetli katıldı.Kermes Pazartesi, Salı ve Çarşamba gününe kadar Sürmene Eczane Karşısında devam edecek.