KARLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR

KARLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Belediyemiz kış mevsiminde vatandaşlarımızın güvenli rahat ve huzurlu bir ortamda ulaşımlarını sağlayabilmesi için ilçemiz genelinde 7 gün 24 saat çalışma esasına göre kar ve buzla mücadele çalışmaları yapılmaktadır. Kar ve Buzla mücadele, yollarda ve kaldırımlarda karın birikmesini önlemek, biriken karı yaya ve trafik yollarından uzaklaştırmak ile buz tutan kesimlerde kaymayı önlemek amacıyla yapılan çalışmalardır. Bu çalışmalarda sağlık hizmeti alması gereken hasta ve engelli vatandaşlarımıza öncelik tanınmaktadır.

Belediyemiz kış mevsiminde vatandaşlarımızın güvenli rahat ve huzurlu bir ortamda ulaşımlarını sağlayabilmesi için ilçemiz genelinde 7 gün 24 saat çalışma esasına göre kar ve buzla mücadele çalışmaları yapılmaktadır.
Kar ve Buzla mücadele, yollarda ve kaldırımlarda karın birikmesini önlemek, biriken karı yaya ve trafik yollarından uzaklaştırmak ile buz tutan kesimlerde kaymayı önlemek amacıyla yapılan çalışmalardır. Bu çalışmalarda sağlık hizmeti alması gereken hasta ve engelli vatandaşlarımıza öncelik tanınmaktadır.