İLÇEMİZ BİSİKLET YARIŞLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

İLÇEMİZ BİSİKLET YARIŞLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Sürmene İlçemiz Kriteryum Bisiklet Yarışlarına Ev Sahipliği Yaptı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Tarafından Trabzon'da düzenlenen Yarışların İlk Etabı Sürmene'de yapıldı.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde, Trabzon Valiliği, Sürmene Kaymakamlığı ve Sürmene Belediyemizin de desteğiyle organize edilen yarış, bugün yoğun bir katılım ile ilçe merkezinde yapıldı.

Yarışma Sürmene Karakolunun olduğu kavşakdan başlayıp Sürmene Devlet Hastenesi altından dönülerek gerçekleşti. Altı kategoride gerçekleştirilen yarışlara, 25 ilden 420 sporcu katıldı.

Yarışların startını veren Trabzon Valisi Yücel Yavuz, sporun her dalının Trabzon'da yapılabileceğine dikkati çekerek, "Böyle bir organizasyonun Trabzon'da yapılmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Sporcularımıza da başarılar diliyorum." dedi.

Yarışları, Vali Yavuz'un yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Sürmene Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Sürmene Belediye Başkanımız Rahmi Üstün, Sürmene Gençlik Merkezi Kağan Seymen,Sürmene AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, Sürmene Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Revi ve çok sayıda vatandaş takip etti.
Sürmene Arama Kurtarma ekipi SÜRAK Herhangi olumsuz bir duruma müdahale için hazır bulundu.