10.10.2016 TAKA Gazetesinde Biz

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Seçim Öncesi Halkına verdiği sözleri tek tek yerine getirmeye devam ediyor. Başkan Üstün İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun Desteği İle Birlikte Sürmene yatırımda ivme yakalamıştır . Üstün Sürmene İçin Düşündüklerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz sayın bakanımızın desteği ile inşallah sürmene Eğitim Üssü olmaya devam edecek. SÜRMENE'YE ÖĞRETMEN EVİ SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK Seçim Arefesinde vermiş olduğumuz sözler vardı Bir kısmını yerlerine getirdik , Öğretmenlerimiz için Söz Vermiş olduğumuz Öğretmen Evi Projemizi Bitirdik Hayır Sever İş Adamımız Sağ Olsun 24 Kasım Öğretmenler Gününde Öğretmenlerimizin hizmetine sunacağız , SÜRMENE'YE ENGELLİ ANA OKULU VE ANA SINIFI YAPTIRDIK Ayrıca Hayırsever bir İşadamımıza Balıklı'da Engelliler Ana Okulu Yaptırdık, Çamburnu'unda Okulumuza ek Olarak Ana Sınıfı Yaptırdık, Kamera Sistemi Kurduk ,Işıklandırma sistemi Kurduk , İş Makinesi Parkımızı Geliştirdik ,Soğuk Hava Deposu Yaptırdık TKDK 'dan Hibe Projesi ile Süt ve Et Kurumuna Kiraya Verdik. SÜRMENE HASAN TAHSİN KRALİ İLK OKULU'NU SAYIN BAKANIMIZIN SAĞLADIĞI KAYNAK İLE YIKIP YENİDEN YAPTIRIYORUZ Sürmene'ye Sayın Bakanımız Süleyman Soylu'nun Desteği Sürmene Hasna Tahsin Krali İlköğretim Okulunun Yıkılıp Yeniden Yapılmasına Başlayacağız muhtemelen seneye temmuz ayında Öğrencilerimiz Yeni okulumuza taşınmış olacak . SÜRMENE FEN İŞLERİNİN MAKİNA PARKINI YENİLEDİK Sürmene Belediyemizin Fen İşlerine Bir Ekskavatör,Bir Kepçe,Bir Grayder, 2 Adet Kamyon,2 Adet Çöp Kamyon ,Bir Cenaze Aracı,Silindir, 17+1 Hizmet Minibüsü ,bir Adet Zabıta Aracı satın aldık .Ayrıca Çevre Bakanlığımızdan Hibe olarak Çöp Aracı aldık . 20 KİLOMETRE YENİ YOL YAPTIRDIK 20 Kilometre Yeni yol Asfaltlama ve Betonlama yaptırdık , Yeşil Yol Projesine Kevran Yolu Projesini ilave yaptırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Sürmenespor'un Stadının İhalesini yaptırdık Çimi ve Çevresi Değiştirildi. SÜRMENE MERKEZE HALI SAHA YAPTIRDIK Ayrıca Sayın Bakanımızın ve Ak Parti Genel Başkanı Mehmet Muş'un Desteği ile Sahilde Halı Saha Yaptırdık Sürmenespor'a Gelir Getirsin diye Kendilerine Kiraya verdik. SÜRMENE DEVLET HASTANESİ YENİDEN YAPILACAK Sürmene Devlet Hastanesini Yeniden Yaptırmak için Proje çalışmalarımız başladı Voha da Yeni hastane yapıp eskisini TOKİ'ye vereceğiz Hastaneyi'de TOKİ'ye Yaptıracağız . SÜRMENE'YE İŞKUR BÖLGE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KURDUK Sürmene'ye Sayın Bakanımız Süleyman Soylu'nun Desteği ile İşkur Bölge Şube Müdürlüğü Kurdurduk SÜRMENE ÇAMBURNU GEMİ SANAYİSİNE POLİS EĞİTİM MERKEZİ Polis Moral Eğitim Merkezi Yaptıracağız Çamburnu'nda Arsamız Hazır İçişleri Bakanımızla Görüşüp Onuda Halledeceğiz , SÜRMENE'YE TURİZM MESLEK LİSESİ - ÇAYKUR ŞEHİR MERKEZİNE KALKIYOR Turizm Meslek Okulu Yaptırmayı Düşünüyoruz, ÇAYKUR'u Kaldırıp Yerine İmarda da işlettiğimiz gibi Fakülte ve Yurt Yapacağız işlemlerimiz başladı. JANDARMA ,POLİS VE ORMAN İŞLETME ŞEHİR DIŞINA KALKIYOR Jandarma,Polis ve Orman İşletme Müdürlüğünü Sürmene İçinden Çıkartıp Arkadaki 2.5 Dönümlük Arsayı da satın alıp Belediye ve Hükumet Konağı Yapacağız Altına Beş Bin Araçlık Otopark yapıp Üst kısmına da Şehir Meydanı yapacağız . Sürmene'ye Dolgu alanı İçin Voha'da İstimlağ'ını yaptırıyoruz Büyükşehir Olumlu Baktı İstimlak için Girişimlere Başladı 15 Yıllık Dolgu Sıkıntımız ortadan kalkmış olacak ,İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun girişimleri ile İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi ile birlikte Sürmene Pazar Yerinde Sürmene Yöresel Ürünlerinin satışı yapılacağı iş yerleri yapılacak , KTÜ SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BÜNYESİNE 2 ADET BÖLÜM AÇILDI KTÜ 'ye Bağlı Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölümü ,Gemi ve Deniz Teknolojisi Bölümü Açıldı, SÜRMENE GEMİ SANAYİ İÇİNDE Tersane İçindeki 60 Dönümlük Alanda Sahil Güvenlik Deniz Akademisi Olarak Programa alındı Temeli Atılacak . SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİNE GEMİ ALINDI Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesine Araştırma gemisi satın Alındı SÜRMENE'DE BETONSUZ VE ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK Sürmene Belediyesi Betonlama İçin İller Bankasından Sağlanan Kediler ve Büyükşehir Belediyesi ile 8 Trilyonluk Betonlama ve Asfaltlama Yaptık . SÜRMENE BELEDİYESİNE 5 TRİLYONLUK İŞ MAKİNASI Sürmene Belediyesi Fen İşlerine 5 Trilyonluk Makine Alarak yeniden hayat geçirdik .