Sürmene'ye İŞKUR Hizmet Binası

Sürmene'ye İŞKUR Hizmet Binası
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Bu gün Ankara'dan Trabzon'a Bir dizi Programa katılmak için Gelirken Uçakta beraber seyahat Ettiği Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'e Müjdeyi Verdi. 
Bakan Süleyman Soylu Başkan rahmi Üstün'e Başkanım Arsayı Ayarla Sürmene'ye İŞKUR Hizmet Binası Yapalım ,Başkan Rahmi Üstün bu müjdeli haber üzerine Arsa Ayarlarız sayın Bakanım Siz yeter ki  İŞKUR Hizmet Binası için bizden yer talep edin  diyerek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'ya Teşekkür etti. 

BAŞKAN RAHMİ ÜSTÜN 

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanım Sayın Süleyman Soylu Sağ Olsun Sürmene için her hafta bir Müjde veriyor hem Sürmene'nin hemde Benim bu Müjdelere İhtiyacım vardı . Üstün Bakanımızdan Allah Razı Olsun Sürmene İçin İstediklerimizin hepsini yerine getirdi getirmeyede devam ediyor . Başkan Üstün Yapmış olduğumuz Tüm Projeler Sayın Bakanımız Süleyman Soylu'nun sayesinde Hayata geçti Sürmene Halkı ve Şahsım Adına Bakanımız Süleyman Soylu'ya İŞKUR Hizmet Binasını Sürmene'ye kazandıracak olmasından dolayı Teşekkür ederim dedi.