Sürmene Demokrasi Nöbetinde

Darbecilere karşı hayden sokağa sloganıyla sokaklar doldu taştı.Yer sürmene meydanıCumhurbaşkanı RECEP TAYIP ERDOGAN davana sahip çık hayden sokağa slogonu nu duyan vatandaş yatağından kalkar kalmaz meydanları doldurdu.
Çanakkale zaferi işte böyle kazanılmıştı. Evinden çocuğunu eşini alan bayrağıyla sokaklara döküldü.
Sürmene meydanlarını dolduran duyarlı kimi saatlerce yoldan geldi yayladan kimi köyden arabasını çalıştırdı mahallesini topladı geldi.Sürmene belediye başkanaı RAHMİ ÜSTÜN kalabalığa seslenerek Sizinle gururduyuyo rum Allah hepinizden razı olsun bakın bacılarımız çocuklarını uykudan kaldırıp kucağına alarak bu meydana geldi .
bu halk artık ne yaptığını çok iyi biliyor . Bu halk CUMHURBAŞKANINI SEÇTİ bu halk BAŞBAKANINI SEÇTİ daha nedir zorumuz diyerek bütün partililere teşekkür etti.
GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR Diyerek
SÜRMENE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ ÜSTÜN ESNAFA SESLENDİ.
saaat 12 den itibaren meydan da toplanan halka şuan nöbettesizniz allah razı olsun bütün çevredeki esnaf dükkanını açsın bu halk ne yar içerse benim hesabıma yazın böyle bir milletin Belediye başkanı olmakla r gurur duyuyorum .
Esnafa dükkânlarını açtıran belediye başkanı RAHMİ ÜSTÜN halk tarafından dakikalarca alkışlandı .